over ons: Katinka Neef

loods23 deventer katinkaMijn naam is Katinka Neef. Ik heb veel ervaring opgedaan als ambulant hulpverlener binnen de gehandicaptenzorg. Ik genoot van de gesprekken en vond het een uitdaging om cliënten te helpen in mogelijkheden te denken en van daaruit in beweging te komen.  Naast mijn werk volgde ik de studie psychosociale therapie.  Mijn bewogenheid  en nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt, heeft gemaakt dat ik besloten heb een praktijk te beginnen voor psychosociale therapie en coaching. Ik vind het waardevol om naast je te staan, te luisteren en helder te krijgen wat jou beweegt en wat je nodig hebt. Het opbouwen van echte relaties met mensen om je heen, zodat je contact kan hebben van hart tot hart,  geeft wat mij betreft echte vrijheid.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Deventer.